Картину художниці з Дніпропетровщини можна побачити у Верховній Раді

У кулуарах Верховної Ради відкрили художню виставку митців з усієї України «Барви світу». Серед них – художниця з Кам’янського Алла Михальчук. Повідомляють у прес-службі Кам’янської міської ради.

Організатором виставки виступила громадська організація «Барви життя», залучивши до участі художників з усієї України. На полотнах майстрів ожили чарівні куточки України та інших країн світу. Глядачі можуть помилуватися пляжами Туреччини, «пройтися» вуличками італійських містечок, захопитися замками Словаччини, оцінити велич соборів Іспанії. А скільки цікавого знайшли художники в Україні! До речі, особливістю цієї виставки стало те, що більшість авторів – жінки. Багато з них захопилися мистецтвом в останні декілька років, але вже досягли високого професійного рівня.

Художниця із Кам’янського Алла Михальчук присвятила живопису більшу частину свого життя. Це її друга виставка в кулуарах Верховної Ради (перша була персональна). Нині художниця представила картину «Загадкова Прага». Ця робота незмінно викликає захват у глядачів: і тих, хто був у Празі і впізнає знайомі куточки міста, і тих, хто тільки мріє їх побачити наживо. «Любіть життя у всіх його барвах, мандруйте світом, мрійте, бо мрії збуваються!» – бажають глядачам організатори і учасники виставки «Барви світу».