Кавер-вечір світових хітів пройшов у Дніпрі

На вихідних жителі Дніпра прослухали кавер-вечір заслуженого артиста України, чарівного баритона Олександра Мирошниченка  «На вершині життя». Глядачі почули світові хіти української естради, перший професійний кавер на відому пісню «Океан Ельзи», інструментальні виступи, а також неповторну візуалізацію, яка створила особливу атмосферу.

кавер-вечір

Але це не остання зустріч – організатори обіцяють повторити музичне дійство ще раз, 20 січня.

«На кавер-вечорі ви отримаєте цінний лайфхак любити, радіти життю і йти до своєї мрії в будь-яку пору життя і за будь-яких обставин», –  стверджує режисер-постановник кавер-вечора «На вершині життя» народний артист України Іван Шепелєв.

кавер-вечір

Олександр Мирошниченко – заслужений артист України. Він навчався в музичному училищі ім. М.Глінки. Протягом 15 років працював солістом Ансамблю пісні і танцю в Угорщині. Лауреат-дипломант I ступеня міжнародного фестивалю естрадної пісні. З 2011 року – соліст Дніпровської філармонії ім. Л. Когана.

Як розповіла «Вістям» автор сценарію і ведуча вечора Наталія Андрющенко, до створення проекту підійшли творчо:

«Коли керівництво філармонії ініціювало створення арт-проекту у форматі кавер-вечора, я розпочала написання сценарію з розмови з солістом концерту – заслуженим артистом України Олександром Мирошниченком. Мене надихнула його історія життя, його унікальний голос і я зрозуміла, що через пісню необхідно донести людям цю жагу до життя, цей творчий порив. Звідси і назва кавер-вечора «На вершині життя». Режисер програми вирішив піти на експерименти, включив у репертуар артиста пісню рок-гурту «Океан Ельзи». Над цим кавером працювали довго і результат того вартий. Працювали і над візуалізацією проекту. Тут я вдячна фотохудожнику Євгену Хілю, який надав свої роботи для кліпу до однієї з пісень. На вечорі також звучить поезія, музичні виступи. І ця програма розвиватиметься і далі, щоразу ми включатимемо щось нове. Наприклад, наступний кавер-вечір 20 січня, після Водохреща – свята, яке завершує різдвяні свята. Тож ми не забудемо про наші традиції й на сцені».

кавер-вечір

Наступна зустріч з кавер-вечором «На вершині життя»  відбудеться 20 січня о 19:00 у Дніпровській філармонії ім. Л. Когана (вул. Воскресенська, 6).

Підготувала Дарина Сухоніс,

фото з особистого архіву Н.Андрющенко

Залишити відповідь