Керівників дніпровських дитсадків попередили

Департамент гуманітарної політики Дніпровської міської ради провів низку перевірок дошкільних навчальних закладів через велику кількість нарікань батьків щодо харчування їхніх дітей. Таких скарг надійшло 227. За результатами перевірок, працівникам було винесено 12 доган, звільнено одного кухаря та 3 завідуючих дитячими садочками. Про це під час прес-конференції 12 грудня повідомив заступник міського голови Олександр Шикуленко.

«Я звертаюся до усіх завідуючих дитячих садочків нашого міста. Нагадую, ви – співробітники органів місцевого самоврядування. Вас наймали, аби ви добросовісно виконували роботу. А вона полягає у тому, що ви маєте забезпечити дітям здоровий сон, якісне харчування. Для того, щоб батьки спокійно могли залишити дітей у садочку», – зауважив Олександр Шикуленко.

Він також підкреслив: «Ми й надалі проводитимемо перевірки, і якщо знаходитимемо недоліки, то прощатимемося з такими керівниками, незважаючи на стаж та регалії. Як мінімум таких керівників буде позбавлено посад, як максимум – ми звертатимемося до правоохоронних органів».