Кияни зможуть контролювати прибирання снігу у своєму районі

У столиці розробили спеціальну карту, на якій відзначені балансоутримувачі всіх будинків і територій у місті, незалежно від форми власності та управління. Про таке пише kyiv.ridna.ua.  Це дозволить київським інспекторам з благоустрою контролювати процес прибирання снігу з боку тих, хто відповідає за це на конкретній території.
“Тепер у нас буде чітка інформація про балансоутримувачів, які не прибирають свою територію. З ними будемо шукати спільну мову, домовлятися, щоб вони все ж виконали свої зобов’язання перед містом. Але той, хто відмовляється прибирати сніг, буде притягнутий до адміністративної відповідальності. Більш того, ми будемо вести облік проблемних балансоутримувачів і публікувати їх список на сайті”, – сказав заступник голови КМДА Петро Пантелєєв.
Для реалізації проекту територію столиці умовно розділили на сотню секторів, за кожним з яких закріпили спеціальних інспекторів, які наповнюють карту актуальною інформацією. У кожного інспектора окремий доступ до редагування карти.

Залишити відповідь