Київський університет права Національної академії наук України – впевнений старт у ваше майбутнє

Наближається важливий для молодої людини час вибору професії – стежини, яка приведе її до дорослого, самостійного, відповідального і такого цікавого життя. Згодом, вже бучи знаним фахівцем своєї справи, колишній абітурієнт зі щемом у сердці згадувати свої вагання, і врешті перше доросле рішення про власний професійний шлях. Сьогодні на ринку освітніх послуг є безліч пропозицій від вищих навчальних закладів. Важливість вибору своєї alma mater – це друге завдання у квесті під назвою «ЖИТТЯ». Конкуренція серед здобувачів високооплачуваних посад шалена, тому важливо мати уже на момент отримання диплому щось, що одразу зачепить увагу роботодавця, змусить його повірити у компетентність здобувача. Три складові формують особистість фахівця – освіченість, культура та досвід. Наповнюватися поступово цими чеснотами досить довга справа: отримати освіту, потім досвід і паралельно не загубити себе як культурно розвинену людину. Тому оптимальним є пошук установи, що забезпечить одразу всі три напрямки. Київський університет права НАН України вже давно прийняв ідеологію формування цілісної особистості студента.

Заняття з криміналістики

Фото 1. Заняття з криміналістики професора Сємакова Г.С.

Якісні знання, що надаються викладачами із застосуванням новітніх технологій в правничих лабораторіях, на експонатах унікальних криміналістичних музеїв, підкріплюються можливістю одразу ж апробувати їх на практиці. Університет має широку базу по співробітництву з підприємставми, установами, організаціями, які з радістю приймають наших студентів на практику, а кращих залишають на постійну роботу.

Київський університет права

Фото 2. Ознайомлення з роботою Кабінету Міністрів України.

Університет співпрацює з вищими навчальними закладами європейських країн, що дає можливість нашим студентам на пільгових умовах, одночасно з навчанням в КУП НАНУ здобувати освіту та отримувати дипломи провідних ВНЗ Європи, удосконалювати мовні знання, проходячи стажування або беручи участь у наукових заходах за кордоном.

Розширення світогляду та формування культури студента забезпечується реалізацією багаторічних проектів та конкурсів: «Пізнай свій край», «Майбутнє України в руках талановитої молоді!», «Здорова молодь – сильна держава», «Кроки до прекрасного» та інші.

Київський університет права

Фото 3. Заходи з виховної работи.

Для майбутніх науковців в аспірантурі університету, як єдиного вищого навчального закладу Національної академії наук України, створені всі умови для реалізації наукових проектів, ведення досліджень та здобуття наукових ступенів.

Сьогодні Київський університет права Національної академії наук України за рівнем підготовки фахівців є взірцем сучасного європейського університету з концентрацією уваги на всебічному розвитку особистості студента та безперервності освіти. Послуги, що надаються університетом включають в себе підготовку абітурієнтів до вступу, отримання ступеня бакалавра, спеціаліста та магістра, післядипломна освіта, здобуття наукового ступеня кандидата (доктора) юридичних наук. Це абсолютно замкнений освітній цикл, що дозволяє вчорашньому школяреві в стінах КУП НАНУ пройти всі освітні сходинки і досягти найвищого рівня.

Політикою Київського університету права НАН України є максимальне, в межах чинного законодавства, наближення до інтересів студента. З врахуванням цього було розроблено Правила прийому до КУП НАНУ у 2016 році. Наразі, маємо дорожню карту абітурієнта, що допоможе йому долучитися до студентства Київського університету права НАН України.

Київський університет права

Фото 4. Робота приймальної комісії.

Відповідно до цього документа початок прийому заяв та документів на основі повної загальної середньої освіти розпочинається 11 липня (заочне та заочно-дистанційне навчання – 18 липня) 2016 року.
Завершення прийому заяв та документів від абітурієнтів, які мають складати вступні екзамени, що проводить КУП НАНУ відбудеться 20 липня 2016 року незалежно від форми навчання (денне, заочне або заочно-дистанційне). Завершення прийому заяв та документів від вступників, які не складають вступних екзаменів (вступають на основі ЗНО) відбудеться 27 липня (заочне та заочно-дистанційне навчання – 18 серпня) 2016 року.

Прийом заяв та документів на навчання на другий (третій) курс (з нормативним строком навчання) або на перший курс (зі скороченим строком навчання) осіб, які здобули освітньо-кваліфікаційний рівень молодшого спеціаліста, а також на основі базової та повної вищої освіти на здобуття освітнього ступеня спеціаліста/магістра відбуватиметься з 25 липня 2016 року по 23 серпня 2016 року незалежно від форми навчання (денне, заочне, заочно-дистанційне).

Особливо звертаємо увагу, що в цьому році ми пішли назустріч нашим абітурієнтам, передбачивши багатий вибір конкурсних предметів, з яких вступники подають сертифікати зовнішнього незалежного оцінювання (або їх копії). Зокрема, обов’язковими конкурсними предметами на спеціальність 081 Право для здобуття ступеня бакалавра є: 1) Українська мова та література; 2) Історія України. Третій предмет вступник може обирати між іноземною мовою, математикою та географією.

Для спеціальності 082 Міжнародне право обов’язковими конкурсними предметами є: 1) Українська мова та література; 2) Іноземна мова. Третім предметом на цій спеціальності може бути історія України, математика або географія.

Для вступників для здобуття освітнього ступеня магістра на основі базової та повної вищої освіти конкурсний бал обчислюється як сума результату фахового випробування з юридичних дисциплін, вступного екзамену з іноземної мови (англійської, німецької), середнього бала додатка до диплому бакалавра (спеціаліста).

Більш детально з умовами вступу, спеціальностями, пільгами для абіурієнтів та іншою цікавою інформацією про життя Університету можна ознайомитись в День відкритих дверей 14 травня 2016 року, та на офіційному сайті Київського університету права НАН України http://kul.kiev.ua

Дорогі батьки! Ми розуміємо, що діти – найцінніший Ваш скарб, тому пропонуємо їм найважливіше – освіту, як головну інвестицію у їх власне майбутнє. Чекаємо Вас в стінах Київського університету права Національної академії наук України, аби разом підготувати молоде покоління до самостійного, впевненого плавання у дорослому житті.

До зустрічі в стінах КУП НАНУ!

З повагою, відповідальний секретар Приймальної комісії КУП НАНУ,

доктор юридичних наук Надія Олексіївна Армаш.

Залишити відповідь