Київстар запустив інтернет-магазин

 

Національний телеком-оператор Київстар розширив рітейл-напрям бізнесу та відкрив інтернет-магазин на корпоративному сайті – shop.kyivstar.ua. Магазин Київстар спеціалізується на мобільних гаджетах: смартфонах, планшетах, телефонах й аксесуарах до них. Покупці можуть окрім покупки пристрою вигідно придбати тарифи Київстар.

Київстар, продовжуючи розвивати власну оффлайн роздрібну мережу, врахував попит клієнтів на e-commerce. Тепер компанія пропонує ще один зручний і простий канал взаємодії – інтернет-магазин shop.kyivstar.ua.

«Ми знаємо, що наші клієнти люблять купувати в онлайні. Вони хотіли б так купувати й у Київстар: ми забезпечуємо якість, зручний сервіс, гарантії. Онлайн-магазин у його нинішньому вигляді – тільки перший крок. Так, нам не дають спокою лаври великих інтернет-магазинів», – коментує Андрій Міліневський, директор з трансформації Київстар.

В інтернет-магазині shop.kyivstar.ua можна вибирати товар по самих різних параметрах, порівнювати товари, оформлювати кредит, замовляти доставку за адресою по всій Україні – все це 24 години на добу без вихідних. На сайті представлені провідні світові виробники, список яких постійно розширюється. Весь представлений товар сертифікований і супроводжується гарантією. Оплата можлива готівкою, банківською картою, за рахунком.

Важлива перевага магазину Київстар – можливість у комплекті з мобільним пристроєм придбати потрібні послуги та тарифні плани за спеціальною пропозицією. Розділ «Акції» містить як акції, які проводяться у роздрібній мережі, так і спеціальні – для інтернет-покупців.

Партнером Київстар з операційного супроводу інтернет-магазину виступає компанія «Проторія» (група компаній MTI), що має великий досвід в e-commerce.

 

Залишити відповідь