«Колгоспниць» перевтілили в календарних моделей

 

 

В Черкасах презентували глянцевий календар «Колгоспниця-2016» зі співробітницями науково-виробничої фірми «Урожай». Моделями стали: головний економіст, ветлікар, менеджер у соці­альній сфері, вагар і агроном-насіннєвод, решта – бухгалтери

У такий оригінальний спосіб під­приємство вирішило зламати стереотип про старі колгоспи і життя в них працівників.

Знімали моделей-дебютанток на березі Дніпра, в одному з місцевих спорткомплексів, та біля маєтку Лопухіних в Корсунь-Шевченківському районі. Образи «колгоспницям» у стилі бохо – змішаний богемний і хіпі -добирала стиліст Лілія Панчева, фотографував Олексій Бадер. Більшість одягу дівчатам шукали в черкаських крамницях. Працювали переважно рано вранці. Інколи красуням доводилося вставати вдосвіта, щоб зробити макіяж, зачіску і зі сходом сонця розпочинати зйомки.

«Ідея належить директору Олегу Васецькому. Дівчат обирали з семи ра­йонів, де є філії нашої компанії, – поділилася заступник директора «Урожая» Тетяна Волочай. – Призові місця визначали інтернет-голосуванням. До цього в нас були подібні проекти, зокрема, від «Селянки до панянки», «Міс «Урожай». Цими днями серед найкращих трактористів розі­грали автомобіль. За допомогою таких програм хочемо залучити в наші села побільше молодих спеціалістів».

Найбільшу кількість голосів набрала 25-річна Аліна Сокольська, бухгалтер Переможинського відділку Валяв­ської філії. Срібло здобула 21-річна Альона Романчі, яка працює в тій самій галузі, але в селі Розсохуватка. Третє місце посіла 24-річна Анна Бібік, менеджер у со­ціальній сфері з селища Катеринопіль.

Після Нового ро­ку переможниця разом із чоловіком поїде в романтичну подорож до Парижа. Решта ж дівчат гуртом відправляться на відпочинок до Єгипту.

Ярослава Хлєбникова

Залишити відповідь