Комік з Дніпра показав фото своєї дружини

Гуморист з Дніпра Юрій Ткач дуже часто показує шанувальникам фотографії, на яких він виступає у якості тренера гумористичних проектів, але приватне життя і фото дружини гуморист викладає дуже рідно.

Виключенням стало святого усіх закоханих. «Друзі, всіх зі святом. Любіть одне одного. І бережіть своїх коханих», – підписав фото Юрій Ткач.

Шанувальники відзначили, що закохані навіть схожі між собою.

Розповів Ткач і про історію знайомства з дружиною. «Перший раз свою майбутню дружину я побачив на ювілеї свого тата. Потім ми не перетиналися чотири роки, і ось через деякий час я знову зустрів Віку вже на концерті колективу моєї мами. Я відразу її згадав і наша 4-річна симпатія виникла з новою силою. Я відразу зрозумів, що це саме те почуття. Пропозицію я зробив вже через рік, але як саме, не скажу, секрет. В цей день завжди дарую Віці шикарний букет квітів, а ввечері ми намагаємося влаштувати собі романтичну вечерю. Що стосується самого свята, ми, чоловіки, повинні не забувати, що для жінок головне, щоб її обранець був їй відданий і щиро любив, причому не тільки раз на рік», – зазначив він, повідомляє kvartal95.com.