Комунальники Нікополя не встигають відновлювати зруйноване вандалами

Комунальники Нікополя скаржаться на те, що не встигають ліквідовувати наслідки діяльності місцевих вандалів. Кожен день в місті щось ламають, крадуть, відкручують. Про це повідомляють у прес-службі Нікопольської міської ради.

Наприклад, в минулому році в одному зі скверів міста з’явився новий сучасний дитячий комплекс. Це був подарунок маленьким нікопольцям до Дня захисту дітей. Нажаль, хтось прикладає зусилля, щоб гарний дитячий майданчик перетворився на руїни: деякі елементи відірвані, перила та захисні бортики зламані, з-за яких дитина може оступитися і впасти. Очевидно, що потрібно докласти далеко не дитячу силу, щоб зламати таку щаблину.

дитячий майданчик_Нікополь

В цьому році в бюджет закладені гроші на ремонт дитячих майданчиків. Та чи вистачить цієї суми, якщо мешканці Нікополя будуть так інтенсивно руйнувати те, що робиться для їх комфортного проживання?

дитячий майданчик_Нікополь

дитячий майданчик_Нікополь

– Ми просто не встигаємо все ремонтувати, кожен день десь щось відламують, крадуть, відкручують… Це просто якийсь нескінченний процес, – говорить директор КП «Міська житлово-технічна інспекція» Євген Романій.