«Концерт гурту «Скрябін» – подія в музичному житті Дніпропетровщини

Вже зовсім скоро – подія в музичному житті Дніпропетровщини. Меломани зможуть послухати хіти гурту «Скрябін» наживо. 31 січня улюблені виконавці заспівають на площі перед ДніпроОДА. Будуть й телевізійна та інтернет-трансляції концерту, розповів голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

«Концерт гурту «Скрябін» – подія в музичному житті Дніпропетровщини. Пісні цього гурту обожнюють представники різних поколінь та розбирають на цитати. Команда ДніпроОДА прагне, щоб послухати улюблені  хіти могли всі бажаючі. Тому коли на концерт зареєструвалося більше охочих, ніж може вмістити зал ОДА, перенесли його на площу перед адмінбудівлею. А тепер організовуємо трансляцію. Подивитися виступ можна буде не лише вживу, а й у режимі онлайн», – розповів голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

Безкоштовний концерт відбудеться 31 січня о 19.00 на площі біля ДніпроОДА. Подивитися його можна буде й по телевізору – виступ гурту «Скрябін» показуватиме 34 канал. Ще один варіант для тих, хто не зможе прийти на концерт, інтернет-трансляція. Її можна переглянути тут.

На концерті «Скрябін» співатиме улюблені хіти. На сцену вийдуть й гурти «VIDVERTO», «4,5+» та «SilverTown». Виступ артисти присвятять лідеру гурту «Скрябін» Андрію Кузьменку, який загинув в автокатастрофі на Дніпропетровщині у 2015-му. Перед початком концерту гості зможуть переглянути фотовиставку, присвячену фронтмену, та книжкову виставку з його літературними творами.

Залишити відповідь