“Король Лев” стане ігровим фільмом

Disney продовжує перезнімати свою анімаційну класику на новий лад. Тепер ігровим фільмом стане «Король Лев», а його постановкою займеться Джон Фавро.

Про це повідомляє Кинопоиск.

Якщо попередні ігрові проекти студії, засновані на класичному диснеївському каталозі, здебільшого переробляли проекти півстолітньої давності, то «Король Лев» тільки-но відсвяткував 20-річчя і не так давно був успішно випущений в повторний кінотеатральний прокат по всьому світу в тривимірному форматі, завдяки чому його загальні збори наблизилися до мільярда доларів. До того ж «Король Лев» користується великим успіхом як театральний мюзикл, який завоював шість премій «Тоні».

Раніше Disney адаптувала для сучасної аудиторії «Алісу в Країні чудес», «Сплячу красуню», «Попелюшку» та «Книгу джунглів». Крім того, у 2017-му готується до виходу на екрани стрічка «Красуня і чудовисько» з Еммою Уотсон.

У Джона Фавро вже є досить успішний досвід переосмислення діснеївської спадщини. Саме він ставив згадану нову версію «Книги джунглів», що завоювала симпатії критиків і зібрала 965,8 млн доларів.

Очікується, що «Король Лев» буде зроблений в тому ж ключі, що й «Книга джунглів»: живі зйомки змішають з комп’ютерною графікою. Також в картині прозвучать пісні з оригінальної анімаційної стрічки.

Дата виходу майбутньої картини залишається невідомою.

Залишити відповідь