Кожен захисник України отримає на Дніпропетровщині турботу та соціальні гарантії

Пільги на послуги ЖКГ, безкоштовні проїзд, оздоровлення, навчання та земля. 7,5 тисяч бійців АТО вже отримують соціальні пільги на Дніпропетровщині. Про це повідомили в департаменті соціального захисту населення облдержадміністрації.

8,7 тисячі захисників України повернулися на Дніпропетровщину із зони АТО. Кожен з них гарантовано отримає соціальні пільги.

«7,5 тисяч захисників вже зареєструвалися в управліннях соцзахисту та отримують пільги, путівки на оздоровлення, землю для будівництва та ведення сільського господарства. Ми знаємо, що насправді додому повернулося більше бійців, і закликаємо їх звернутися за пільгами», – наголосила заступник директора департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Валентина Сливна.

За її словами, для того, щоб зареєструватися в єдиній базі пільговиків необхідно просто звернутися до управління соцзахисту за місцем проживання. Документів потрібно обмаль – паспорт, ідентифікаційний код та посвідчення учасника бойових дій. В управлінні – заповнити одну невелику заяву.

Допомагають вирішувати будь-які питання захисникам та їх рідним у Центрі допомоги бійцям АТО та членам їх сімей при облдержадміністрації та в 22 районних філіях центру. Адреса обласного центру – проспект Кірова, 1 (1-й поверх), телефон – (056) 742-86-62.

Залишити відповідь