Красуня з Дніпропетровщини візьме участь в конкурсі краси «Міс Україна 2016» (ФОТО)

25 найкрасивіших українок змагатимуться за звання «Міс України» вже за кілька тижнів. Серед претенденток на корону є і мешканка Дніпропетровщини – 18-річна Олександра Кучеренко.

2 вересня о 19:00 на сцені Міжнародного центру культури та мистецтв у Києві відбудеться Фінал Національного конкурсу краси «Міс Україна 2016». За титул і корону «Міс Україна 2016» боротимуться 25 найкрасивіших українок від 17 до 24 років. Дівчат відібрали з 15 тисяч претенденток. Вони пройшли багатоетапний кастинг та представляють різні регіони України.

Александра Кучеренко

Дніпропетровщину на конкурсі представить 18-річна Олександра Кучеренко. Вона грає на фортепіано, з 5 років займається танцями та мріє стати телеведучою. У 2015 році дівчина закінчила школу із золотою медаллю, пройшла школу телеведучих та вступила до Київського національного університету ім. Тараса Шевченка. Її майбутній фах – диктор та ведучий телепередач.

Олександра вродлива, а також розумна та кмітлива. Дівчина вільно володіє англійською, захоплюється верховою їздою і лижним спортом.

Підтримати землячку можна на сайті конкурсу за посиланням: . Її номер 13.

Переможниця конкурсу представлятиме Україну на найпрестижнішому міжнародному конкурсі краси «Міс Світу», який пройде в грудні у Вашингтоні.

Крім почесного титулу «Міс Україна» одна з дівчат має шанс стати володаркою не менш почесного звання – Miss Ukraine International 2016. Ця красуня представить Україну на конкурсі Miss International 2016, що проводиться під егідою UNICEF в жовтні в Японії.

Дівчина, що здобуде звання Miss Ukraine Earth 2016 представить Україну на конкурсі Miss Earth 2016, який проводиться під егідою ООН в жовтні на Філіппінах.

Загальний призовий фонд конкурсу «Міс Україна 2016» – 700 тисяч гривень.

Залишити відповідь