Кривий Ріг прийматиме «Науковий пікнік»

19 вересня Кривий Ріг приймає всеукраїнський «Науковий пікнік». Усі охочі можуть прийти та стати свідком дивовижних хімічних реакцій та дослідів, спробувати розгадати логічні загадки та просто провести час із користю.

До участі запрошено команди науковців, науково-дослідні інститути, наукові гуртки, студентів і школярів, словом, усіх, хто може цікаво розповісти про науку і показати її.

Кожен відвідувач матиме змогу самостійно провести хімічний дослід, покерувати роботом або ж пройти науковий квест.

Захід пройде в рамках польсько-українського проекту «Scientific Fun – наукові пікніки в Україні», який був створений для популяризації науки серед молоді та розвитку наукової еліти в Україні. Проект, який був заснований у Варшаві, має на меті показати науку простою та зрозумілою.

Відзначимо, що цього року «Наукові пікніки» в Україні будуть проходити вже втретє. Наукове свято буде проходити у 10 містах: 5 вересня у Львові, 6 – у Харкові, 12- у Києві, 13 – у Луцьку, 19 – у Кривому Розі, 20 – у Дніпропетровську, 26- у Дубно, 27 – у Тернополі, 3 жовтня – в Одесі та 4 у Вінниці.

Пікніки будуть проходити на центральних площах  міст. Вхід та участь безкоштовні. Усе необхідне для проведення експериментів нададуть організатори.

Про точне місце проведення пікніку можна буде дізнатись на сторінках у соціальних мережах: .

Залишити відповідь