Лікарні Дніпропетровщини забезпечують новим обладнанням

У 2017-му для лікарень Дніпропетровщини придбали близько півсотні одиниць обладнання. Це ангіографи, томографи, апарати штучного дихання, інкубатори для новонароджених, повідомив голова ДніпроОДА Валентин Резніченко.

«За завданням Президента України Петра Порошенка осучаснюємо лікарні – відкриваємо нові, капітально ремонтуємо вже існуючі. Закуповуємо для них сучасне медобладнання. Усе – для комфорту та якісного лікування пацієнтів Дніпропетровщини», – зазначив Валентин Резніченко.

За його словами, у 2017-му в області відкрито два нові медзаклади – обласна дитяча поліклініка та Центр раннього втручання лікарні ім. проф. Руднєва. Заклади унікальні для всієї країни. Тут рятують найменших пацієнтів. Для цього створені умови – комфортні палати, сучасне обладнання, нові методики.

На Дніпропетровщині капітально відремонтували більше десяти лікарень. Придбали півсотню одиниць медобладнання – це ангіографи, томографи, апарати штучного дихання, інкубатори для новонароджених.

Новими медичними меблямі та обладнанням лікарні області забезпечували і благодійники. У 2017-му Дніпропетровщина отримала 25 вантажівок гуманітарної допомоги з Франції.