Лікування буде тривалим: у Дніпрі рятують Сніжка (Фото)

Коли його побачила у Дніпрі небайдужа людина, Сніжок вже перебував у тяжкому стані. Носик був повністю забитий гнійними виділеннями, котик ледве дихав, з ротика текла слина… і повна відмова від їжі.

«У клініці йому поставили діагноз – кальцівіроз в запущеному стані. У нього в роті страшні виразки, температура вище норми, ускладнене дихання. Лікування буде тривалим і витратним. Тому ми благаємо вас допомогти нам врятувати котика. Ми всупереч всьому назвали його дуже світлим ім`ям Сніжок, бо сподіваємось, що Сніжок обов`язково одужає і стане білосніжним красивим котиком», – розповіли волонтери «Верности».

ДОПОМОГТИ можна на карту ПриватБанку № 4731 2191 1353 6209 або Монобанку № 5375 4141 0815 4955 ШЕВЧЕНКО ОКСАНА ОЛЕКСАНДРІВНА.
(ВКАЗАТИ тут чи на форумі ДАТУ, ЧАС та суму допомоги), бажано з поміткою “Для Сніжка»
Або на поточний рахунок организації:
№ 26000060369643, валюта UAH (Гривня)
ЕГРПОУ: 36365434
Отримувач: ВIРНIСТЬ, ДМГОЗТ
Банк отримувача: ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» м. Дніпро
МФО: 305299
Призначення: благодійна допомога з приміткою «Для Сніжка»
ЦЕ ВАЖЛИВО!
ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!
БУДЬ ЛАСКА, ОБОВ’ЯЗКОВО ПИШІТЬ У КОМЕНТАРЯХ час\дату\суму перерахування – це важливо! Дякуємо за вашу допомогу та небайдужість!
Якщо гроші перераховуються з примітками “кому найбільш потрібно”, “на срочников”, то гроші ідуть у фонд (тобто конкретно тій тварині, у темі якого вы написали, гроші не перераховуються!)
Будь ласка, зберігайте квитанції протягом тижня.