Люди-янголи: 35 волонтерів Дніпропетровська отримали почесні нагороди від міського голови

35 волонтерів Дніпропетровська отримали почесні відзнаки – пам’ятні медалі «Захиснику Вітчизни» від міського голови. Ті, хто не боїться ризикувати життям, аби забезпечити українських бійців необхідними речами, отримали заслужені нагороди напередодні міжнародного Дня волонтера.

На початку церемонії нагородження хвилиною мовчання вшанували пам’ять героїв, які віддали життя за Україну.

За самовіддану працю волонтерам подякував очільник міста Борис Філатов. Із присутніми він був на скайп-зв’язку.

Мер Дніпропетровська зазначив, що має честь бути особисто знайомим з багатьма представниками волонтерської спільноти Дніпропетровська. Борис Філатов заявив, що ніколи не відділяв себе від волонтерського руху, тому й говорити буде не лише як міський голова.

«Дякую за те, що ви є. Що ви показали всій країні феномен українського громадянського суспільства. Ніхто не знав, у тому числі і я, що на нашій землі живе так багато добрих і світлих людей. Низький вам уклін за те, що ви робите», – сказав він.

Борис Філатов також нагадав про укладену домовленість між ним і волонтерською спільною. «Мої двері завжди відчинені для вас», – додав мер.

Олександр Блінов розпочав свою волонтерську діяльність ще минулого року. Згадує, як тоді, разом із друзями брався облаштовувати блокпости. Сьогодні Олександр Блінов опікується бійцями 1-го батальону 25 повітряно-десантної бригади.

Волонтер розповідає, що найтяжче у діяльності таких, як він – не втрачати бойового духу. На думку Олександра Блінова, подібні нагороди як раз і є необхідною мотивацією.

«Для мене ця нагорода – визнання містом. Відзнака, за мій внесок у спільну справу. У сьогоднішніх реаліях треба вірити тільки в краще. Перемога обов’язково буде за нами», – упевнений він.

Залишити відповідь