Магнітні бурі в грудні: розклад для метеозалежних

Якщо часом ви без усіляких причин відчуваєте роздратованість, усе буквально падає з рук та ще й турбує головний біль – можливо, причина в магнітних бурях. Зміни космічної погоди суттєво впливають на самопочуття деяких людей. На щастя, метеорологи давно навчилися реєструвати сонячні спалахи і передбачати сплески нестабільності захисного поля нашої планети. Попереджений – а отже, озброєний. Докладний графік магнітних бур на грудень 2017 шукайте в матеріалі СТБ.

Уже на початку місяця на метеозалежних чекає досить сильна магнітна буря – з 4 по 7 грудня. У цей період можуть виникнути порушення сну і роботи серцево-судинної системи, загострення хронічних захворювань. Будьте готові до того, що рівень працездатності впаде, а кількість адреналіну в крові підвищиться. Чутливі до геомагнітних коливань можуть відчувати стрес і депресивний настрій.

З 11 до 13 грудня прокотиться хвиля менш інтенсивних магнітних бур. Неприємні симптоми будуть виражені слабо: можливі млявість, підвищення стомлюваності та біль у суглобах. Намагайтеся не перевантажувати себе в ці дні й більше часу проводити на свіжому повітрі.

Останні магнітні коливання в цьому році варто очікувати наприкінці грудня. Помірні коливання поля завдадуть клопоту з 26 по 29 грудня. Варто врахувати, що ступінь впливу магнітних бур на самопочуття безпосередньо залежить від стану здоров’я. Чим сильніше виражені негативні фактори впливу, тим вища ймовірність, що ваш імунітет ослаблений.

Напередодні Нового року, 30 і 31 грудня, сонце обіцяє бути спокійним. Ви зможете закінчити всі справи та як слід підготуватися до зустрічі 2018-го.