Майже 200 юнаків присягнули на вірність народу України

Молоді, завзяті та вірні народу Україні. 200 юнаків стали до лав української армії, щоб навчитися захищати свою країну. Вже незабаром хлопці відправляться в різні куточки країни осягати військову справу. Батьки, рідні та близькі проводжали юнаків на річну службу. Про це повідомили в управлінні взаємодії з правоохоронними службами та оборонної роботи облдержадміністрації.

2

Едуарда Рябоконя в армію проводжають батьки. Хлопець працював помічником машиніста тепловоза на одному з заводів України. Форму залізничника тепер змінив на військову. Зізнається, служити пішов не роздумуючи.

«Я вирішив йти до армії сам. Отримав повістку, пройшов медкомісію і відправився служити. Хочу побачити життя, щось нове випробувати», – говорить Едуард.
Батько хлопця не приховує – за дитину свою хвилюється. Але впевнений, що виростив справжнього захисника вітчизни. І мріє вже погуляти на весіллі сина.

«Кожен турбувався би за сина. Хвилююся, як він себе покаже в армії. Сподіваюся, що все буде добре, і він нас і нашу країну не підведе», – зазначає Анатолій Рябоконь.

200 хлопців навчатимуться військовій справі переважно у регіоні. Інколи виїжджатимуть у навчальні центри країни, зокрема до Чернігова. Тут готують військових за 20 спеціальностями. Попереду у хлопців декілька місяців навчань.

Залишити відповідь