Майже 285 тисяч родин взимку заощадять на комунальних платіжках

Майже 285 тисяч сімей Дніпропетровщини радіють теплу у домі. Їм не страшні високі рахунки за опалення. Люди вчасно подбали про оформлення субсидій. Цьогоріч кількість заощадливих господарів зросла удвічі, в порівнянні з 2014-м. Про це під час прес-конференції повідомила заступник начальника управління департаменту соцзахисту населення Олександра Довидовська.
       
Олександра Довидовська наголосила, що оформити субсидію можна у будь-який час. Вона призначається з першого числа того місяця, коли подана заява.

 «Оформити держдопомогу не складно. Це можна зробити під час особистого візиту до відділу соцзахисту, поштою чи он-лайн. До того ж процедуру знову спростили. Тепер не має значення, хто є власником житла, на кого відкриті рахунки, скільки людей мешкає у приміщенні. Не враховуються також одноразові допомоги, аліменти, які сплачує людина, проценти від депозитів тощо», – зазначила Олександра Довидовська.

Понад 190 тис. сімей області надали документи на оформлення субсидії. Майже 150 тис. вона вже призначена. Крім того, ще 135 тис. сімей субсидію подовжено автоматично.

Залишити відповідь