Маленькі дніпропетровці вивчатимуть англійську у кінотеатрі

Маленьким дніпропетровцям допоможуть у вивченні англійської. 26 грудня у кінотеатрі ТРЦ «Караван» покажуть мультфільм «Snoopy. The Peanuts Movie» на іноземній мові. У стрічці використовуються нескладні фрази, які легко запам’ятаються маленьким хлопчикам та дівчаткам.

«Володіти англійською мовою модно і необхідно. Ці знання відкривають нові можливості – подорожі, омріяний навчальний заклад, цікава робота. Саме тому долучаємо до вивчення іноземної як маленьких, так і дорослих. На Дніпропетровщині йдуть курси для атошників та переселенців, реалізується проект з поглибленої підготовки вчителів. Ще одна новинка – показ стрічок англійською у кінотеатрах. У суботу стартує перший сеанс. Це буде мультфільм для дітей. У майбутньому кількість стрічок іноземною у кінотеатрах буде поповнюватись, долучитися до їх перегляду зможуть усі», – сказав директор освіти і науки Дніпропетровської ОДА Олексій Полторацький.

Мультфільм «Snoopy. The Peanuts Movie» покажуть у кінотеатрі «ТРЦ «Караван» 26 грудня о 10.00. Це ще одна складова національної програми вивчення та популяризації іноземних мов «Україна speaking». Вона реалізується ініціативою GoGlobal спільно із Британською Радою в Україні та Міністерством освіти та науки.

Залишити відповідь