Мешканців Кривого Рогу попереджають про шахраїв

Один зі споживачів КП «Кривбасводоканал» постраждав від дій шахрая. Випадок стався днями у багатоквартирному будинку № 34 по проспекту Металургів.

Як повідомили у прес-службі комунального підприємства, мешканець житла сам відчинив двері невідомому, який назвався працівником Кривбасводоканалу. Зловмисник під приводом проведення повірки лічильника зімітував відповідну «роботу» та на існуючому у споживача акті зробив декілька поміток: про дату повірки, факт сплати та підпис. За свій візит шахрай взяв у дідуся 240 гривень. На жаль, жодних підтверджуючих посвідчень працівника комунального підприємства господар будинку у гостя не затребував. Дідусь зрозумів, що став жертвою омани лише після візиту з актом до Кривбасводоканалу.

КП «Кривбасводоканал» звертається до усіх мешканців міста з проханням бути уважнішими та завжди вимагати від того, хто представляється комунальником, відповідного посвідчення. Якщо у вас виникають будь-які підозри щодо особи, яка навідалася до вашого помешкання, ви можете перевірити інформацію безпосередньо у КП «Кривбасводоканал» або викликати поліцію.