Мешканця Дніпропетровщини пограбували товариші по чарці

До чергової частини Покровського відділення поліції по телефону «102» звернувся 30-річний місцевий мешканець, який повідомив, що на нього під час розпиття спиртних напоїв у дворі будинку по вул. Л. Чайкіної напали двоє молодиків, з якими він познайомився напередодні ввечері. Зловмисники побили його та викрали гаманець з грошима в сумі 700 гривень і мобільній телефон. Слідчо-оперативна група під час огляду місця події знайшла пустий гаманець постраждалого. Грабіжники забрали гроші, а гаманець викинули, коли тікали.

У ході оперативно-розшукових заходів, вже пообідді того ж дня поліцейські встановили особи зловмисників та затримали місцевих мешканців 17 і 18 років, останній був раніше судимим за крадіжки.

Оперативники з’ясували, що у 18-річного підозрюваного це вже не перший грабіж. 17 жовтня близько 2-ї ночі на вул. Незалежності він пограбував 36-річну жінку, смикнувши в неї з плеча сумку з документами, грошима та телефоном. Потерпіла грабіжника впізнала.

Слідчими спільно з прокуратурою розпочате кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує до 6 років позбавлення волі.

Залишити відповідь