Мешканець Нікополя сидітиме за ґратами довічно

Раніше судимий мешканець Нікополя, який заради легкої наживи позбавив життя двох жінок, сидітиме за ґратами довічно. Повідомляють у прокуратурі Дніпропетровської області.

Вироком Нікопольського міськрайонного суду 32-річного громадянина визнано винним у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст. 115 та ч.4 ст.187 КК України (умисне вбивство, розбій). Встановлено, що раніше судимий за умисне вбивство чоловік, звільнившись з місць позбавлення волі умовно-достроково, на шлях виправлення не став та продовжив скоювати злочини.

Так, у вересні 2016 року біля під’їзду житлового будинку у місті Нікополі підсудний, будучи у стані алкогольного сп’яніння, познайомився з 20-річною дівчиною, повів її до спортивного майданчику школи та, переконавшись, що за його діями ніхто не спостерігає, скоїв вбивство і заволодів сумочкою жертви.

У жовтні того ж року зловмисник повторно скоїв умисне вбивство. Близько 5 години ранку, перебуваючи на території скверу, чоловік скоїв розбійний напад на перехожу. Заради легкої наживи підсудний задушив жінку, після чого заволодів її мобільним телефоном та іншим майном. Свою вину чоловік не визнав. Суд підтримав позицію Нікопольської місцевої прокуратури та призначив йому покарання у вигляді довічного позбавлення волі з конфіскацією всього належного майна.