Мешканка Кривого Рогу хотіла купити «алкогольну ліцензію» (Фото)

Мешканка Кривого Рогу, яка збувала алкогольну продукцію без відповідної ліцензії, намагалася підкупити працівника поліції, аби лише не сплачувати чималий штраф. Правоохоронці затримали жінку в момент передачі нею 4 тисяч гривень хабара. Повідомляють у прес-службі поліції.

10-16-18-downloadfile

Дільничний офіцер Металургійного відділення поліції Кривого Рогу виявив торгову точку, де було налагоджено реалізацію горілчаних виробів без будь-яких дозвільних документів. Крім того, підакцизні товари збувалися навіть неповнолітнім клієнтам «розливайки». Власниця незаконного бізнесу, розуміючи, що доведеться сплатити чималий штраф та закрити «справу», вирішила «домовитися» з працівником поліції. Вона запропонувала майору поліції хабара.

10-16-56-downloadfile

Дільничний повідомив про подію рапортом працівників Дніпропетровського управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України. За матеріалами перевірки інформації УВБ слідчими Металургійного відділення поліції було розпочато кримінальне провадження за викритим фактом – ч. 3 ст. 369(пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі)Кримінального кодексу України.

Разом з речовими доказами жінку затримали на місці події працівники внутрішньої безпеки та слідчі дніпропетровської поліції. Правопорушниці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років з конфіскацією майна або без такої.