Мешканку Дніпра ошукали на 10 тисяч доларів під час купівлі квартири

У Дніпрі оперативники викрили групу осіб, які займалися шахрайством з нерухомістю. Поліцейські встановили 5 осіб, які у серпні поточного року під час купівлі квартири ошукали місцеву мешканку на 10 тис. доларів. Повідомляють в ГУ НП України у Дніпропетровській області.

Під час розслідування цього факту було з’ясовано, що підозрювані заволоділи ще однією квартирою на ж/м Перемога, а справжню власницю квартири відправили до реабілітаційного центру. В рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 190 Кримінального кодексу України (шахрайство), співробітники карного розшуку опитали свідків, провели інші слідчі й розшукові заходи.

Так, 8 листопада співробітники управління карного розшуку та слідства, під процесуальним керівництвом Дніпропетровської місцевої прокуратури № 1 м. Дніпро провели обшук та отримали доступ до документів державного нотаріуса. В результаті було вилучені паспорти, підроблені печаті різних підприємств, право власності на квартири, витяги з державних реєстрів та інші речові докази, які дозволять притягнути винних до відповідальності.

Слідчі дії у рамках відкритого кримінального провадження тривають. Поліцейські перевіряють членів групи на причетність до скоєння аналогічних злочинів за подібною схемою.

 

Головне фото: з відкритих джерел