Мешканці Дніпропетровщини оформлюють субсидії онлайн

 

Зручно, швидко та без черг: мешканці Дніпропетровщини переходять на оформлення субсидій онлайн. Через Інтернет заявки на отримання державної допомоги вже подали понад 2 тис. людей. Про це повідомили в департаменті соціального захисту населення облдержадміністрації.
 З настанням холодів все більше мешканців області поспішають оформити житлову субсидію. Зросла й кількість тих, хто для цього скористався інтернет-порталом державних послуг. Це й не дивно, каже заступник начальника управління департаменту соцзахисту населення Олександра Довидовська. Працювати через електронну систему набагато зручніше.
«Наприкінці літа наш регіон першим в Україні запустив послугу онлайн оформлення субсидій. Вже понад 2 тис. мешканців Дніпропетровщини скористалися електронним сервісом. Та змогли оцінити його переваги: вони не витрачали час на походи до відділення соцзахисту та не стояли у чергах», – сказала вона.
Щоб оформити державну допомогу онлайн, зайдіть на сайт https://igov.org.ua в рубрику «Субсидії». Далі оберіть банк, в якому обслуговуєтесь. Перейдіть на сайт банку, заповніть заяву та декларацію. Документи автоматично потраплять в управління соцзахисту. Протягом 20 календарних днів на вашу електронну пошту прийде лист з підтвердженням оформлення субсидії, або з причиною відмови.
Загалом житлову субсидію в області отримують майже 302,5 тис. сімей.

Залишити відповідь