Миколайчики для героїв: діти Кривого Рогу надішлють теплі привіти бійцям АТО  

«Святий Миколай, Україну в мирі об’єднай» – із таким проханням до казкового персонажу звертаються діти криворізької школи №36. Та разом з тим, – власноруч готують подарунки. Усі гостинці мають конкретних адресатів – українських бійців, які захищають східні кордони нашої країни. Школярі вірять, що така підтримка наблизить перемогу українців. Про це повідомили в департаменті освіти та науки облдержадміністрації.

миколайчики1

Сьогодні десятки тисяч патріотів знаходяться на передовій, захищаючи територіальну цілісність України. Усім їм потрібні увага, добре слово та любов. Це знають учні школи №36 Кривого Рогу. Тому для них стала вже традицією участь в акціях та благодійних ярмарках на підтримку українських оборонців.

Цього разу діти поринули в патріотичну акцію «Миколайчики для героїв». Напередодні Дня Миколая Чудотворця вся школа в єдиному пориві виготовляла сувеніри, плела обереги, виводила малюнки та писала листи. У творчості дітлахи втілили свої найкращі побажання та сподівання на щасливе майбутнє. Крім того, вони зібрали для передової теплий одяг і речі першої необхідності.

У дарунках – тепло дитячих долонь. Його дає слово передати боєць Тарас Очеретнюк. Це той самий вояка, якого поранило на Луганщині. Коштами на операцію допомогли небайдужі криворізькі хлопчики та дівчатка. Завдяки їм воїн зміг знову відчути радість руху.

Боєць завітав до школи, аби особисто подякувати школярам за щиросердну підтримку. Він відправиться на передову з чарівними чобітками. У кожному з них його фронтові побратими знайдуть молитву, оберіг, лист та ласощі.

Щедрим на дива обіцяє бути 19 грудня й для дітей Попасного, Сіверська та Новоайдара, що в Луганській області. Учні 36-ї школи вирішили допомогти Миколаю Чудотворцю і зібрали велику посилку для однолітків з прифронтових містечок. У неї склали іграшки, книги, одяг, смаколики та малюнки. Теплі привітання доставити вчасно обіцяють волонтери.

Залишити відповідь