Міносвіти провело пробне тестування з англійської мови

Міністерство освіти та науки України спільно з міжнародним видавництвом MM Publications провели пробне тестування з англійської мови учнів одинадцятих класів з метою підготовки відповідних завдань до ДПА 2016. Про це повідомляє прес-служба Міністерства освіти та науки.

«У тестуванні взяли участь 60 учнів загальноосвітніх навчальних закладів, із них 26 школярів  вивчали англійську мову поглиблено, а 32 майбутні випускники – за загальною програмою відповідно», – йдеться у повідомленні.

Як зазначають представники видавництва MM Publications, це тестування проводилося з метою розробки та адаптації тестів до української системи навчання. У лютому планується провести друге тестування, в якому будуть задіяні школярі з багатьох регіонів України.

«Пробне тестування є необхідним етапом в процесі розробки екзаменаційних матеріалів, оскільки це дозволить розробникам тестів покращити їх адміністрування, визначити потрібний час на виконання та створити чіткі інструкції як для школярів, так і для вчителів, що будуть перевіряти завдання», – додали у прес-службі.

Нагадаємо, що 23 листопада Міністерство освіти і науки України підписало з міжнародним видавництвом MM Publications Меморандум щодо реалізації спільного проекту з розробки державної підсумковою атестації (ДПА) для учнів 11-х класів на 2016 навчальний рік.

Залишити відповідь