Міжрегіональне вище професійне училище з поліграфії та інформаційних технологій: «Ми готуємо справжніх професіоналів!»

Міжрегіональне вище професійне училище з поліграфії та інформаційних технологій розпочинає свій родовід від 1920-го року.  Навчальний заклад завжди вважався найкращим за всіма показниками в регіоні. Сьогодні училище має почесні звання: «Лідер сучасної освіти у модернізації професійної освіти», «Лідер сучасної освіти у створенні сучасних засобів навчання та впровадженні ІТ-технологій», «Флагман освіти України». Училище є провідним навчальним закладом у системі ПТО. Постійний розвиток і впровадження інноваційних ідей сприяє професійному руху вперед. «Рух — це життя, а ми задаємо його темп, залишаючись завжди в авангарді сучасності» – гасло цього навчального закладу.

училище з поліграфії училище з поліграфії1

Зараз училище здійснює якісне, практико-зорієнтоване навчання для фахівців видавничо-поліграфічного комплексу України за елітними професіями та спеціальностями.  Заклад проводить підготовку учнів на базі 9 та 11 класів середньої загальноосвітньої школи. Для отримання диплому кваліфікованного робітника на базі 9 класів термін навчання становить 3,5 роки, а на базі 11-и — від 10 місяців. Також учні МВПУ мають можливість продовжити навчання на третьому ступені заради підвищення своєї кваліфікації за ступеневою системою освіти, що дає право отримати диплом молодшого спеціаліста. Випускники училища на основі конкурсного відбору та моніторингу якості навчальних досягнень зараховуються на третій ступінь навчання для отримання вищої освіти за рівнем «молодший спеціаліст». Училище забезпечує багатофункціональність та мультитехнологічність навчання, міжнародне співробітництво (ТACIS, Teacher Development Program, SES). Топ-рейтингові соціальні партнери, нові технології продуктивного підходу забезпечують 100% працевлаштування випускників.

МВПУ ПІТ

Здійснює фахову підготовку учнів за державним замовленням

Освітньо-кваліфікаційний рівень – кваліфікований робітник

На базі 11 класів:

  • Друкар офсетного плоского друкування; друкар флексографічного друкування (термін навчання – 10 місяців)
  •  Оператор комп’ютерного набору; Секретар керівника (організації, підприємства, установи)  (термін навчання – до 1,5 року)
  • Адміністратор, секретар керівника (організації, підприємства, установи) термінн авчання – до 1,5 року)

 На базі 9 класів:

(з терміном навчання – 3 роки)

  • Друкар офсетного плоского друкування; друкар високого друкування
  • Оператор комп’ютерного набору; оператор комп’ютерної верстки
  • Кухар, кондитер
  • Палітурник, брошурувальник
  • Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення

На базі первинної професійної підготовки випускники отримують вищу освіту

 Освітньо-кваліфікаційний рівень – молодший спеціаліст

 

Галузь знань Спеціальність Спеціалізація
02 Культура і мистецтво 029 Інформаційна, бібліотечна та архівна справа Діловодство
18 Виробництво та технології 186 Видавництво та поліграфія Друкарське виробництво
18 Виробництво та технології 186 Видавництво та поліграфія Комп’ютерна обробка текстової, графічної та образної інформації

 

Адреса:

Україна, м. Дніпро,

49006, пр. Пушкіна, 36; тел. (0562) 42-36-16; 31-29-15

49038, вул. Князя Ярослава Мудрого, 56; тел. (056) 371 29 46

E-mail: mvpupit_uch.chast@ua.fm

http://center-polygraph.org.ua


Звернення до абітурієнта

Дорогі друзі! Наш навчальний заклад славиться своєю історією, традиціями та випускниками і є єдиним на Дніпропетровщині фаховим вищим училищем, що готує фахівців для видавничої справи та поліграфії. Сьогодні наші випускники безпосередньо формують інформаційний та соціокультурний простір держави.

Ми сподіваємося, що Ви свідомо оберете свій майбутній фах і гармонійно увіллєтеся в нашу дружну студентську сім’ю, а з часом поповните списки відомих випускників.

Бажаємо Вам, шановні абітурієнти, знайти свою дорогу до мудрості та пізнання й подолати її легко, гідно та з приємністю, підкоривши найвищі та найзаповітніші вершини, зустріти добрих та надійних друзів. Запорукою досягнення цієї світлої мети нехай будуть Ваша наполегливість, природний талант, розум і сила волі. А також нові стандарти сучасної професійної освіти, залучення найкращого світового досвіду, збереження українських традицій.

Тож нехай роки навчання в нашому навчальному закладі стануть найкращими роками Вашого молодого життя. Нехай повсякчас Вас супроводжують щастя, радість, успіх і студентська фортуна!

Обрії співпраці

Для того, щоб здійснювати підготовку молоді на найвищому професійному рівні, украдено ряд угод з вищими навчальними закладами про створення навчально-наукових та виробничих комплексів. Ми рівняємось на ці заклади і пишаємось співпрацею. Угоди дають право кращим випускниками продовжувати навчання у провідних вищих навчальних закладах країни. Наші випускники зараховуються до ВНЗ відразу на 3-й курс за результатами співбесіди (без складання ЗНО).

На даний момент ми ведемо плідну співпрацю з такими вищими навчальними закладами:

  • Українська академія друкарства (м. Львів);
  • Харківський національний університет радіоелектроніки;
  • Національна металургійна академія України (м. Дніпро);
  • Український державний хіміко-технологічний університет (м. Дніпро);
  • Київський національний університет культури і мистецтв.

Учні працевлаштовуються у кращі підприємства регіону:

  • ПП «Доминанта Принт»;
  • ДП «Імекс», видавництво ТОВ «Весна»;
  • Завод картонної упаковки «ЛунаПак»;
  • ТОВ «Баланс-Клуб»;
  • ТОВ «Арт-Перс»;
  • ПП «Роял Принт»;
  • «Дніпропластавтомат»;
  • «Лізунов Пресс»;
  • ТОВ «Типографія «Україна»;
  • ТОВ «АТТОЛІС».

Ми цінуємо Вашу довіру, керуємось Вашими бажаннями, шануємо своїх студентів, пропонуємо широкий вибір педагогічних та професійних послуг