Мокрий сніг та ожеледь: на Дніпропетровщині ускладняться погодні умови

Дніпропетровським регіональним центром з гідрометеорології на 27 січня 2021 року оголошено попередження про метеорологічне явище: вночі по всій території, вдень в західній половині Дніпропетровській області очікуються значні опади (мокрий сніг та дощ). В західній половині області очікується ожеледь, налипання мокрого снігу, туман, вранці та вдень місцями пориви північного вітру 15-20 м/с. На дорогах ожеледиця. Рівень небезпечності І (жовтий).

Прогнозується:

27 січня: По області: Хмарно. Вночі значний мокрий сніг з дощем, вдень помірний, місцями значний дощ з мокрим снігом. Місцями туман, ожеледь, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця. Вітер північний, 7-12, вранці та вдень місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 1о морозу до 4о тепла, вдень 0-5о тепла, у східній половині області 3-8о тепла.

По місту Дніпро: Хмарно. Вночі значний мокрий сніг з дощем, вдень дощ. Вночі слабка ожеледь, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця. Вдень туман. Вітер північний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі близько 0о, вдень 3-5о тепла.

28 січня: Хмарно. Невеликий мокрий сніг та дощ. Місцями ожеледь, на дорогах ожеледиця. Вітер південний, 7-12, вдень місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря протягом доби від 1о морозу до 4о тепла.

29 січня: Хмарно. Місцями невеликий сніг, вдень мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-1 2м/с. Температура повітря вночі 1-6о морозу, вдень від 2о  морозу до 3о тепла.