Молодь презентує власне бачення розвитку Дніпропетровщини

Від спорту до екології: вже завтра молодь Дніпропетровщини презентує власне бачення розвитку регіону. Відповідні проекти хлопці та дівчата розробили на стратегічній сесії, що пройшла наприкінці листопада. Ще місяць знадобився на їх систематизацію.

Молодь працювала за 7 темами – здоров’я та спорт, сім’я та відносини, професія та працевлаштування, культура та освіта, соціальні проекти, екологія, громадянська відповідальність. Хлопці та дівчата збиралися раз на тиждень: дискутували, вчилися приймати спільні рішення, прислухалися до порад вже досвідчених фахівців. Підсумки такої роботи стануть відомі 23 грудня на презентації готових проектів. Представники обласної влади, бізнесу та громадськості визначать найкращі. Вони отримають підтримку ОДА.

«Студенти регіону підготували 7 проектів. Вони засновані на їх особистому досвіді і баченні, – зазначив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко. – Облдержадміністрація зацікавлена у співпраці з молоддю. Тому допомагатимемо у реалізації гідних ідей».

Подібний досвід в облдержадміністрації вже є. 26 вересня більше півтисячі мешканців регіону зібралися на Стратегічній сесії Дніпропетровщини. Разом визначали пріоритети розвитку області на найближчі 3-5 років. 8 проектів вже втілюється у життя.

Залишити відповідь