Молодіжний активіст та євромайданівець став головою Жовтневого району

 

Головою Жовтневої районної в Дніпропетровську ради обрали 33-річного депутата від партії «Солідарність – «Блок Петра Порошенка» Артема Тимарєва. На першій сесії депутатів VII скликання, яка відбулася 11 грудня, його кандидатуру підтримали майже одноголосно – за нього проголосували 40 з 42 депутатів. На підтримку Тимарєва на сесії виступив мер Дніпропетровська Борис Філатов, депутати міської ради Каміль Примаков і Михайло Лисенко.

11825941_869113679809329_8243991564610412022_n

«Хочу висловити величезну подяку меру Дніпропетровська Борису Філатову за те, що рекомендував мою кандидатуру на пост голови Жовтневої ради (Соборна), фракціям БПП “Солідарність” і УКРОП. А також всім депутатам 7-го і колегам 6-го і 5-го скликань, моїм друзям – для мене це було дійсно важливо. Я виправдаю вашу довіру. Я докладу всіх зусиль, щоб наш район, як був яскравою зіркою, таким і залишився, незважаючи на складний для нас час. Разом ми все подолаємо», – подякував Артем Тимарєв на своїй сторінці фейсбук однопартійців і колег з інших політичних сил.

За словами голови міської організації партії «Солідарність» – Блок Петра Порошенка» Каміля Примакова, політик багато років активно займався проблемами району (депутат Жовтневого району двох скликань), був активним учасником Євромайдану в Дніпропетровську. «Артем багато років є нашим політичним партнером, проявив себе як прихильник демократичних принципів, активний учасник Євромайдану, був координатором мітингів. Останні кілька років очолює молодіжне крило нашої партії. Саме такі люди – молоді, активні, що не брали участь в політичного бруду та інтригах – повинні займатися політикою. Ми бачимо справжнє оновлення влади », – прокоментував він.

Нагадаємо, що головою Красногвардійського району також стала представник партії «Солідарність» – БПП Наталія Кеда. Її кандидатуру одноголосно підтримали депутати під час першої сесії депутатів VII скликання, яка відбулася 9 грудня.

Залишити відповідь