МОН співпрацюватиме з міжнародним видавництвом у розробці ДПА з англійської мови

Сьогодні в Міністерстві освіти і науки України відбулося підписання меморандуму про співпрацю у сфері середньої освіти між МОН та міжнародним видавництвом MMPublications. У заході взяли участь  заступник Міністра освіти і науки України Павло Хобзей  та директор видавництва MMPublications Іоанніс Малкогіанніс, повідомляє «Урядовий портал».

За словами Павла Хобзея, сторони домовилися про співпрацю в сфері вивчення англійської мови, враховуючи її роль як мови міжнародного спілкування.

Зокрема, Міністерство освіти і науки та видавництво MMPublications наголосили про реалізацію спільного проекту з розробки державної підсумкової атестації для учнів 11-х класів на 2016 навчальний рік. Як зазначив Іоанніс Малкогіанніс, видавництво MMPublications має значний досвід створення системи оцінювання рівня володіння англійською мовою в багатьох країнах світу, що дозволить провести неупереджене тестування старшокласників українських шкіл за європейськими стандартами.

Подальша співпраця між МОН та видавництвом включатиме реалізацію багатьох спільних проектів, таких як організація всеукраїнських конкурсів для учнів та вчителів англійської мови, підтримка літніх мовних таборів та проведення методичних семінарів в регіонах України з метою ознайомлення вчителів з сучасними методиками викладання.

Залишити відповідь