British Flag --- Image by © Royalty-Free/Corbis

МОН та MM Publications провели пробне тестування випускників з англійської

МОН та MM Publications провели пробне тестування випускників з англійської мови
Нещодавно Міністерство освіти та науки спільно з міжнародним видавництвом MM Publications провели пробне тестування з англійської мови учнів одинадцятих класів з метою підготовки відповідних завдань до ДПА 2016. Про це повідомляє Урядовий портал
У тестуванні взяли участь 60 учнів загальноосвітніх навчальних закладів, із них 26 школярів вивчали англійську мову поглиблено, а 32 майбутні випускники – за загальною програмою відповідно. Як повідомили представники видавництва MM Publications в Україні, у грудні було проведено тільки початкове тестування, потрібне для процесу розробки та адаптації тестів до української системи навчання. У лютому очікується другий, більш масштабний проект, де будуть задіяні школярі з багатьох регіонів України.
За словами головного спеціаліста МОН Оксани Коваленко, пробне тестування є необхідним етапом в процесі розробки екзаменаційних матеріалів, оскільки це дозволить розробникам тестів покращити їх адміністрування, визначити потрібний час на виконання та створити чіткі інструкції як для школярів, так і для вчителів, що будуть перевіряти завдання.
Нагадаємо, що 2016-й рік Указом Президента оголошено роком англійської мови в Україні. У його рамках МОН запланував низку заходів. Для підтримки зазначеної ініціативи було анонсовано початок співпраці Міністерства з міжнародним видавництвом MM Publications в проектах, направлених на вивчення англійської мови, зокрема, в наданні допомоги у створенні та проведенні ДПА – випускного іспиту з англійської мови.

Залишити відповідь