Музичні шоу, симфонічні оркестри та справжній американський джаз: дніпропетровців запрошують до філармонії

Музичних гурманів Дніпропетровська та області запрошують до філармонії. Найближчого тижня на гостей чекають незабутні музичні шоу, симфонічні оркестри та справжній американський джаз, повідомляють в управлінні культури, національностей і релігій облдержадміністрації.

12 грудня о 18.00 станьте свідком «Венеціанського роману». Нова постановка у стилі театралізованого музичного спектаклю занурює у світ Венеції – міста романтичних історій про кохання. На ваших очах у виконанні шоу балету «Каданс» оживуть скульптури міста Закоханих. Дійсно незабутні враження.

13 грудня о 18.00 на вас чекатиме гра симфонічного оркестру під керівництвом відомого бельгійського скрипаля Майкла Гуттмана. Насолодіться творами Моцарта, Баха, Вівальді, Копленда, Рахманінова та інших майстрів.

15 грудня о 18.30 відвідайте прем’єру музичного шоу «Душа Парижа. Едіт Піаф». Пісні унікальної виконавиці заспіває молода і талановита Юлія Мандич.

16 грудня справжній американський джаз заполонить стіни філармонії. Найстильніший піаніст Нью-Йорка Джоел Холмс підкорюватиме дніпропетровців світовими джазовими стандартами, імпровізаціями, улюбленими авторськими творами та багато іншим.

Філармонія знаходиться на Леніна, 6. Каси працюють з вівторка по суботу з 12.00 до 19.00, у неділю – на годину менше, до 18.00.

Телефони для довідок: (056) 372-96-40, (056) 372-96-20.

Залишити відповідь