МЗС проводить конкурс дитячого малюнку для створення офіційної новорічної листівки

Міністерство закордонних справ України оголошує конкурс дитячого малюнка на тему Нового року та миру на Донбасі, який потім буде основою новорічної листівки для привітань закордонних друзів. Про це повідомляє прес-служба Культурної дипломатії України від МЗС у Фейсбуці, пише Укрінформ.

“Наближаються новорічні свята. З цієї нагоди Міністр закордонних справ України Павло Клімкін традиційно вітає зарубіжних друзів і партнерів України святковою листівкою. Цього року ми хочемо створити особливу листівку на основі дитячого малюнку на тему Нового року та миру на Донбасі, адже в контексті бойових дій на сході України дитячі малюнки, подаровані українським бійцям, набули особливого символізму”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що автори трьох найкращих робіт отримають від МЗС новорічні подарунки.

“Ми запрошуємо до участі у конкурсі дітей будь-якого віку з будь-якої країни світу”, – пишуть у відомстві.

Умови конкурсу прості: дитячий малюнок повинен бути присвячений новорічним святам та миру на Донбасі; він не повинен містити християнських чи будь-яких інших релігійних мотивів; малюнок може бути без написів або з написами англійською мовою (використання української чи будь-якої іншої мови не допускається); МЗС України отримує право безоплатного використання малюнка, який буде обрано переможцем.

Прийом робіт здійснюється до 25 листопада 2015 року у відсканованому вигляді на електронну адресу: culture@mfa.gov.ua або звичайною поштою на адресу:

Міністерство закордонних справ України

Конкурс дитячого новорічного малюнка

Михайлівська Площа, 1

01018 Київ

До малюнка слід додати таку інформацію: ім’я та вік дитини, місце проживання, назву малюнка (за бажанням).

Зовнішньополітичне відомство також наголошує на тому, що в неробочі години та на вихідних можливе швидке заповнення поштової скриньки, що тимчасово призводить до неможливості відправлення електронних листів.

“У такому випадку просимо повторно надіслати електронний лист протягом робочих годин Міністерства (з 9:00 до 18:00 з понеділка по п’ятницю)”, – зазначає прес-служба МЗС.

Залишити відповідь