На Дніпропетровщині авто влетіло у дерево: одна людина загинула (Фото)

7-го жовтня о 00:45 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася на автошляху села Гречані Поди – села Калинівка Широківського району Дніпропетровської області. За викликом направлено відділення 17-ої та 61-ої державних пожежно-рятувальних частин. Зазначають в Головному управлінні ДСНС України у Дніпропетровській області.

Рятувальники встановили, що водій легкового автомобілю «Тoyota Corolla», ймовірно, не впоравшись з керуванням, здійснив наїзд на дерево.

«Внаслідок ДТП загинула 1 особа (водій, чоловік 1993 року народження), постраждало 2 особи (жінки 1996 та 1999 років народження), госпіталізовані співробітниками швидкої медичної допомоги до 2-ої міської лікарні міста Кривий Ріг.

Особовим складом підрозділів ДСНС загиблого водія за допомогою аварійно-рятувального обладнання (деблоковано з пошкодженого автомобіля. До робіт залучено 9 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки Головного управління. Співробітниками поліції проводяться слідчі дії щодо встановлення обставин ДТП», – йдеться у повідомленні рятувальників.