На Дніпропетровщині батьки три доби розшукували сина (Фото)

Поліцейські Царичанки Дніпропетровської області розшукали 17-річного хлопця. Три доби батьки юнака намагалися знайти його самотужки, але потім звернулися за допомогою в поліцію. Повідомляють в ГУ НП України у Дніпропетровській області.

8 жовтня до поліції звернувся мешканець селища Царичанка та повідомив, що у неділю його неповнолітній син пішов з дому і досі не повернувся. На пошуки хлопця були задіяні слідчо-оперативна група, група реагування патрульної поліції та дільничні офіцери поліції.

Вже через кілька годин дільничні помітили схожого за описом юнака на одній із вулиць селища. Правоохоронці опитали хлопця та встановили, що стало причиною втечі. Також впевнилися, що він не став жертвою злочину або правопорушення.

За ухилення від виконання батьківських обов’язків батька хлопчика притягнуто до адміністративної відповідальності за статтею 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей). Санкція статті передбачає попередження або накладення штрафу.