На Дніпропетровщині батьки записують дітей до садочка через Інтернет

На Дніпропетровщині майже 52 тисячі батьків вже визначились з майбутнім садочком для своїх малюків та записали їх туди он-лайн. Процедура проста і не займає багато часу.

На цей рік за допомогою інтернету до садочків зареєстрували майже 38 тисяч дітей. Лідерами є Дніпропетровськ – близько 19 тисяч заявок, Кривий Ріг – майже 11 тисяч заявок, Дніпродзержинськ – більше 6 тисяч заявок. Найменша кількість бажаючих у Софіївському районі – 64, Юр’ївському районі – 50, Царичанському районі – 22.

Заявки на 2017-й вже подали близько 12 тисяч батьків, на 2018-й – майже 2 тисячі, на 2019-й – 19.

«Щоб забезпечити дошкільною освітою всіх малюків області, ми створюємо додаткові місця у дитячих садках. У першу чергу робимо це в тих населених пунктах, де в них є найбільша потреба, – зазначив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко. – У минулому році створили більше тисячі додаткових місць, у планах на 2016-й – стільки ж. Для цього реконструюємо 4 навчально-виховних комплекси, ремонтуємо 2 садочки, будуємо «з нуля» ще 2».

Ознайомитись з інформацією про будь-який дошкільний заклад і побувати у ньому на екскурсії у форматі 3D можна на сайті http://dnepredu.com/.

Після остаточного вибору батьки можуть зайти на сайт електронної реєстраціїhttp://dnz-reg.nz.ua/, заповнити анкету і прикріпити скан-копії паспорту, свідоцтва про народження дитини, документа про пільги, якщо такий є. Дані про дитину та бажаний рік зарахування вносяться в електронну систему. Кожна заявка отримує свій індивідуальний номер. Далі батьки і фахівці відділів освіти можуть вже он-лайн відслідковувати процес зарахування дитини в обраний дитячий садок.

Залишити відповідь