На Дніпропетровщині Будинок культури розбирали на метал (Фото)

Поліцейські Павлограда затримали крадіїв, які розбирали на метал занедбаний будинок культури.  Чоловіка та жінку затримали поліцейські сектору реагування патрульної поліції в той момент, коли вони на двох автомобілях везли металеві конструкції на пункт прийому металобрухту.

Як зазначають в ГУ НП України у Дніпропетровській області, подія сталася 10 липня на вул. Заводській м. Павлограда. Поліцейські зупинили автомобіль «ВАЗ» під керуванням 32-річного павлоградця та автомобіль «Москвич», за кермом якого була 33-річна місцева мешканка. В салоні та причепі транспортних засобів знаходились металеві конструкції, що транспортувалися без відповідних документів. Походження металу затримані пояснили тим, що дім культури перебуває у занедбаному стані, тож вони вирішили зрізати конструкції, здати їх на брухт і підзаробити.

Транспортні засоби вилучили та доставили до Павлоградського відділу поліції. В діях павлоградців вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст. 185 КК України (крадіжка).