На Дніпропетровщині будинок віддадуть під соціальне житло (Фото)

Будівництво дев’ятиповерхового будинку у центрі Слобожанської громади – на фініші. Вже виконали майже 90% робіт. Підрядники завершують оздоблювальні роботи всередині будинку, утеплюють та фарбують фасад, облаштовують прилеглу територію. Квартири в новобудові отримають 106 родин черговиків. Про це повідомляють у прес-службі ДніпроОДА.

Сучасна новобудова зросла у Слобожанському на місці пустиря. Нині дев’ятиповерхівка – на останній стадії будівництва.

«Вже звели усі дев’ять поверхів будинку, завершили утеплення цокольного поверху та покрівельні роботи, встановили вікна. Усередині майже готова розводка мереж водопостачання, опалення, каналізації та вентиляції. Зараз працюємо над зовнішнім оздобленням фасаду. Використовуємо для цього мінеральну вату з декоративним покриттям. Завершуємо асфальтувати основну в’їзну дорогу», – розповів представник підрядної організації Денис Кононов.

В обох під’їздах вже змонтували ліфти. У квартирах завершують укладати кахлі та лінолеум, клеїти шпалери. Помешкання здадуть в експлуатацію з повним внутрішнім оздобленням.

Будинок віддадуть під соціальне житло. Безкоштовні квартири отримають черговики.  Поруч із будинком вже працює новий дитячий садочок на 220 місць. Нині там добудовують сучасний спорткомплекс.