На Дніпропетровщині чоловік підпалив вагітну жінку: подробиці від поліції (фото)

За підозрою у підпалі вагітної дівчини поліція Кривого Рогу затримала її співмешканця. Наразі потерпілу госпіталізовано до лікарні, де їй надається необхідна медична допомога.

26 травня близько 16:10 від працівників ДСНС до поліції надійшло повідомлення про те, що в одній із квартир багатоповерхівки по вул. Соборності у Довгинцівському районі горить дівчина.

За попередньою інформацією встановлено, що під час конфлікту 17-річний хлопець облив легкозаймистою речовиною свою 20-річну співмешканку та підпалив, після чого втік з місця події. Дівчина з тілесними ушкодженнями була доставлена до лікарні.

Для розшуку чоловіка був залучений особовий склад кримінальної поліції та додаткові патрулі, перекриті вокзали та автовокзали. Проведеними оперативними заходами співробітники Криворізького районного управління поліції затримали чоловіка. За місцем його мешкання проведений обшук, в ході якого вилучена зброя.

За даним фактом слідчим вирішується питання про відкриття кримінального провадження за попередньою правовою кваліфікацію, передбаченою ст. 15, ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України.