На Дніпропетровщині чоловік пограбував дитину та пенсіонера (Фото)

У Кривому Розі поліцейські затримали грабіжника. Протягом одного дня чоловік вихопив телефони з рук 9-річної дитини та 67-річного пенсіонера. Повідомляють в ГУ НП України у Дніпропетровській області.

5 листопада близько 13:00 до поліції звернулася 33-річна місцева мешканка, яка повідомила про пограбування її 9-річного сина у Покровському районі.

Цього ж дня через годину до поліції надійшло повідомлення від 67-річного чоловіка про те, що невідома молода людина вихопила у нього з рук мобільний телефон.

Поліцейські Покровського відділення поліції відпрацювали вулиці району та за лічені години встановили особу чоловіка, причетного до злочинів. Ним виявився 20-річний мешканець міста Жовті Води.

Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. За даними фактами відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статі передбачає позбавлення волі строком до шести років.