На Дніпропетровщині чоловік вирішив вкоротити собі віку за допомогою самоспалення (Фото)

У Кам’янському після гасіння пожежі з’ясувалося, що осередком займання була кімната, на підлозі якої лежало обгоріле тіло 54-річного чоловіка. За попередньою версією правоохоронців, чоловік міг покінчити життя самогубством, обливши себе бензином та підпаливши.

пожежа_Кам'янське

Трагедія сталася вчора. До поліції Кам`янського звернулась 31-річна жінка та повідомила, що вона представляє інтереси нових власників квартири, яка знаходиться по вулиці Харківській. Цього дня вона прийшла в квартиру, аби нагадати чоловіку про необхідність звільнення приміщення, яке було продано. Однак чоловік не погодився та ще й погрожував їй фізично. Після цього вона звернулась із заявою до поліції.

пожежа_Кам'янське

Для з’ясування обставин події правоохоронці виїхали на місце події. Підіймаючись сходами, працівники поліції почули вибух та запах гарі з квартири. До квартири негайно викликали працівників ГУ ДСНС та швидку допомогу. Після ліквідації пожежі поліцейські  знайшли на місці запальничку і порожню  20 літрову каністру, повідомляють у  прес-службі поліції.

пожежа_Кам'янське

Відомості за даним фактом були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою правовою кваліфікацією за ознаками ч.1 ст. 115 Кримінального Кодексу України (самогубство). Тривають слідчі дії.

Залишити відповідь