На Дніпропетровщині чоловік здійснив рекордну кількість крадіжок

Поліцейські затримали чоловіка, причетного до понад 20 крадіжок у м. Нікополі. Чоловіка затримали під час скоєння чергового злочину. Поліцейські встановили, що він обґрунтовано підозрюється у ще 23-х фактах крадіжок з осель місцевих жителів. Повідомляють в ГУ НП України у Дніпропетровській області.

17 січня вночі до Нікопольського відділу поліції надійшло повідомлення від мешканців багатоповерхівки по вул. Героїв Чорнобиля про те, що у сусідній квартирі, де відсутні господарі, чути шум.

Працівники групи реагування патрульної поліції оперативно виїхали на виклик та виявили у квартирі крадія. Він розібрав цегляну стіну у сараї, заволодів конвектором та електроінструментом, а потім через вікно заліз до квартири на першому поверсі. Там його і затримали працівники поліції.

Чоловіка доставили до Нікопольського відділу поліції, після чого затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Викрадені речі поліцейські повернули власникам. Як стало відомо, зловмисник вже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

17 січня слідчим за погодженням із місцевою прокуратурою затриманому оголосили про підозру за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.