На Дніпропетровщині дискотека завершилася ДТП (ФОТО)

Правоохоронці встановили, що транспортний засіб викрав та пошкодив 21-річний дніпрянин, який приїхав на дискотеку до свого друга в село Спаське Новомосковського району.

викрадене авто_Спаське

Виявивши зникнення авто, власник одразу повідомив про викрадення в поліцію. По гарячих слідах угнаний автомобіль було знайдено на краю села. Також правоохоронці встановили і затримали угонщика. Ним виявився 21-річний мешканець Дніпра, який приїхав до свого друга в село Спаське Новомосковського району на дискотеку. Після вживання алкоголю, друзі загубили один одного, тож у гостя виникла ідея пошукати втраченого друга на чужому автомобілі, припаркованому неподалік сільського клубу.

викрадене авто_Спаське

Молодик розтрощив скло і потрапив всередину, з’єднав дроти на замку запалювання та рушив назустріч пригодам. Він встиг наїхати на цвинтарну огорожу і розбити фару, після чого усвідомив скоєне та залишив вкрадений автомобіль, де транспортний засіб і виявили правоохоронці, повідомляють у прес-службі поліції.

викрадене авто_Спаське

За даним фактом слідчим відділом Новомосковського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом).

викрадене авто_Спаське

Тепер любителю пригод загрожує штраф від 1 до 1,2 тис. неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на строк від 3-х до 5 років.