На Дніпропетровщині до бібліотеки ходять на екскурсію (Фото)

Теплої літньої пори до Богуславської сільської бібліотеки, що у Павлоградському районі, завітав при­шкільний табір «Світлячки» на пізнавально-оглядову екскурсію. Завідувачка бібліотеки Тетяна Бабченко познайомила присутніх із храмом книги, який зберігає усі найвидатніші відкриття тисячоліть. Діти захоп­лено розглядали чудові видання та здійснили дивовижну мандрівку у царство книг.

Також хлопчики та дівчатка дізналися про правила користування книгою та зацікавлено розглянули нові надходження дитячих журналів – «Яблунька», «Куля», «Колобочок», «Смайлик». Упродовж екскурсії маленькі гості побували і у куточку користувача Інтернету. Оригінальним доповненням стали різноманітні конкурси з програми «ХТО ЗВЕРХУ»: «ХТО Я», «ЗБЕРИ ЛІТЕРИ», «ВІДГАДАЙ ПІСНЮ», «ВІРЮ – НЕ ВІРЮ», а також – гра «БЛІЦ».

Весело та радісно було цього дня в бібліотеці. Усім дуже сподобався такий пізнавальний захід, про що свідчили слова вдячності від діточок та учителів. А на завершення екскурсії малеча отримала солодкі призи.

 

Т. В. БАБЧЕНКО, ЗАВІДУЮЧА ­БІБЛІОТЕКИ, ФОТО Т. Г. АНТОНЯН