На Дніпропетровщині до смерті побили чоловіка (Фото)

На Дніпропетровщині поліцейські затримали двох молодиків, які до смерті побили жителя м. Синельникове.  Після побиття вони забрали у жертви мобільний телефон. З’ясувалося, що це не єдиний злочин на рахунку злочинного дуету.  Загалом під час обшуку поліцейські вилучили у підозрюваних 6 мобільних телефонів, здобутих незаконним шляхом. Повідомляють в ГУ НП України у Дніпропетровській області.

Жорстоке побиття 33-річного мешканця м. Синельникове сталося 31 березня. Для розкриття злочину правоохоронці опитали всіх можливих свідків та очевидців пригоди, переглянули відео з камер відеоспостереження, розташованих неподалік, провели інші слідчі дії. Завдяки вжитим заходам співробітники Синельниківського ВП встановили, що цього дня невідомі особи побили та відібрали мобільники ще у двох чоловіків. А коли потерпілий спробував допомогти жертвам грабежів, злодії напали і на нього. Від отриманих травм чоловік 2 квітня помер у лікарні. Також з’ясувалося, що за кілька днів до затримання злодії викрали та практично розібрали на запчастини мопед.

Встановлено, що затриманим 24 та 26 років, вони вже були раніше судимими за майнові злочини. У скоєних злочинах правопорушники зізналися. 24 квітня їх затримали в порядку ст. 208 КПКУ, зараз вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть), ст. 187 (розбій) та ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом). За скоєння низки злочинів молодикам загрожує до 10 років позбавлення волі. Слідство триває.