На Дніпропетровщині грабіжники влаштували засідку і викрали значну суму

Двоє невідомих чоловіків у камуфляжній формі та балаклавах організували та провели справжню “спецоперацію”. Вдень 17 березня на автодорозі між селом Богданівка та шахтою «Дніпровська», що на Дніпропетровщині, зловмисники напали на автомобіль марки «МАН» та, погрожуючи пістолетом, вкрали 250 000 гривень.

Про напад в Павлоградський відділ поліції телефоном повідомив потерпілий. Водій розповів, що на вказаній ділянці автошляху побачив перешкоду у вигляді гілля, тому зупинився, щоб його прибрати. В цей час він побачив невідомого, який був одягнений в камуфляжну форму та балаклаву, і рухався в його бік. Зловмисник витягнув пістолет та здійснив декілька пострілів, після чого підійшов до автомобіля та під погрозою зброї наказав водію вийти з авто та лягти на асфальт. В цей час інший грабіжник заволодів грошима, а потім втік зі своїм подільником в невідомому напрямку, повідомляють у прес-службі поліції.

Наразі правоохоронцями відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст. 187 та ч.2 ст. 15, ч.2 п.6 ст.115 Кримінального кодексу України. З метою проведення повного та об’єктивного розслідування даного кримінального провадження прохання свідків та осіб, які мають корисну інформацію, а також власників відео регістраторів повідомити корисну інформацію за телефонами: чергова частина (05632) 6-22-31, (099)463-81-17, 102 або будь-яким зручним для Вас способом.